De brievenbus die iedereen wilt

Brievenbus Cortenstaal

Vroeger was een brievenbus eigenlijk een noodzakelijk iets, men kon er de post in doen maar dat was het dan ook wel. Tegenwoordig is een brievenbus meer, deze mag gezien worden en geeft iets weer. Verschillende prachtige modellen, zowel tijdloos als modern kenmerken de brievenbus cortenstaal. Natuurlijk kun je de brievenbussen overal gebruiken, ook op zakelijk gebied misstaan ze niet. In twee materialen, beide kunnen op iedere gewenste plek geplaatst worden.

Brievenbus Cortenstaal

Prachtig aluminium of roestkleurig

De brievenbus cortenstaal is perfect wanneer je op zoek bent naar een brievenbus die alsmaar mooier wordt, ieder jaar roest deze namelijk meer en krijgt een diepere kleur. Vind je de  kleur mooi, dan kun je door de brievenbus te vernissen het proces van roest stoppen en blijft de kleur zo. De brievenbus van aluminium is in iedere RAL kleur leverbaar, natuurlijk is een brievenbus zonder letters of cijfers geen brievenbus. Ook deze zijn in de webshop van vanslootengardening.nl verkrijgbaar, bij levering worden deze inclusief lijm geleverd om ze te monteren.

Brievenbus die afsluitbaar is

Natuurlijk wil je niet dat onbevoegden zomaar je post uit de brievenbus kunnen halen, brievenbus cortenstaal is voorzien van een deur om de post eruit te kunnen halen. De twee sleutels zorgen dat je de deur open, en ook weer af kunt sluiten. Bij aflevering is de brievenbus ongeroest, dit proces begint pas wanneer de brievenbus buiten wordt geplaatst. De vernis om de brievenbus te vernissen, kun je ook bij vanslootengardening.nl in de webshop kopen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *