De oude bekende is weer terug

De oude bekende is weer terug

Een serre is van oorsprong al vele tientallen jaren oud, tegenwoordig zijn ze alleen zo ontworpen dat het eigenlijk een soort van tweede huiskamer aan je woning is geworden. Serres zijn geen aparte glazen hokjes meer aan je huis, het zijn nu innovatieve systemen die je optimaal laten genieten zomer en winter van het buitenleven. Vaste wanden in combinatie met wanden die je open en dicht kunt doen maken dat je precies kunt kiezen wat bij jou situatie past.

Geen standaard model wat iedereen heeft

Wanneer je kiest voor de serres van Metalura weet je zeker dat je te maken hebt met hoge kwaliteit. De glazen kamer aan je woning zorgt ervoor dat je altijd geniet van je tuin, uit de wind en de regen dus ook bij minder mooi weer. Bij het ontwerp is overal aan gedacht, bijvoorbeeld het afvoeren van het regenwater en de constructie van het dak. Wil je in de avond ook genieten in je serre dan heb je als optie om er ook verlichting in te laten bouwen, je creƫert een unieke plek om buiten te zitten wanneer dan ook.

serres

Vele kleuren mogelijk

De profielen waaruit een serre is opgebouwd zijn beschikbaar in vele kleuren. Waar je bij andere leveranciers een rails aan de onderkant hebt, zijn bij de serres van Metalura deze weggewerkt in de vloer. Hierdoor heb je ook geen opstapje, maar een vrije doorgang naar buiten als de glazen panelen open staan. Het glas van de panelen is ook in twee kleuren leverbaar, normaal glas of glas voor de privacy te waarborgen.

serres