De winkel voor alles wat je nodig hebt in je tuin

Tuinontwerp laten maken

Voor iedereen te maken heeft met groen, agro recreatie of sport kan terecht bij de vakhandel voor al alle tuinartikelen voor tuinonderhoud. Dit is de groen onderhoud winkel. Je bent er aan het juiste adres voor bodemverbeteraars, insectenbestrijding, gewasbescherming bemesting of voor allerlei soorten tuingereedschap. Mocht je toch deskundig advies nodig hebben over onderhoud van je groen, ook dan kan je je vragen bij ze stellen. 

Snoeien is groeien

Op de juiste tijd en wijze snoeien bevorderd de groei van je planten. Gebruik hiervoor ook een goede en scherpe snoeischaar. Voor deze klus kan je de Felco snoeischaar bestellen. Deze heeft een ergonomisch design waardoor je op een comfortabele manier je planten verzorgt. Om er lang plezier van te hebben kan de snoeischaar het beste na ieder gebruik schoonmaken. Dit verminderd de kans op roest op het snijblad. Wanneer je het gevoel hebt dan de scharen bot zijn geworden dan kan je een slijpsteen gebruiken om de messen te slijpen. 

Ook in de winter een groen gazon

Als je voor je werkt veel buiten moet werken is het wel zo fijn dat je goede werkschoenen hebt. Vooral wanneer de omgeving modderig is is het fijn om hoge Grisport werklaarzen te hebben. Deze bieden veiligheid bij iedere zware klus voor in de tuin, werkplaats of huis. In elke werklaars zitten stalen neuzen met goed ademende zolen waardoor ze ook comfortabel zitten. Dit is fijn als je veel moet lopen en het gazon groen wilt houden. Gebruik hiervoor organische mest gazon. Door op het juiste moment in het jaar de insecten te bestrijden die overlast verzorgen voorkom je onder meer problemen aan je gazon. Biologische gewasbescherming vormt geen kwaad voor de rest van de omgeving of voor de insecten die je tuin juist gezond houden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *