Een hotel inrichten is niet makkelijk

Een hotel starten is natuurlijk niet van de ene op andere dag geregeld. Er komt enorm veel bij kijken. In dit artikel gaan we in op de inrichting. Hoe zorg jij ervoor dat gasten zich gaan thuis voelen in jouw hotel.

Uitstraling

Zorg direct bij binnenkomst voor een ‘wauw’ gevoel. Jouw gasten betoveren bij binnenkomst zorgt ervoor dat jij al met 1-0 voor staat. Hoe doe je dat? Gasten willen zich welkom voelen. Een huiselijk gevoel. Verwelkom jouw gasten met een lach, maar ook op het gebied van interieur kan je hiervoor zorgen. Mooie wandtegels en vloertegels in de lobby zorgen voor een warm gevoel. 

Tip: Zoek eens op Tegels Hilversum of Tegels Utrecht op Google. Je zult uitkomen bij Villategel. Zij leveren tegels direct van de fabriek. Kwaliteit en de juiste prijs!

De hotelkamer

Waar draait het in een hotel om? Juist, de hotelkamer. Gasten verblijven hier één of meerdere nachten. Zorg ervoor dat de hotelkamer past in het beeld van het hotel. Laat bepaalde kleuren, elementen en details terugkomen. Zorg voor een goed (kingsize) bed, zodat jouw gasten uitgerust wakker worden. 

Meubilair

Het inrichten van een hotel is een flinke investering. Je wilt naast dat het er goed uitziet, ook lang mee gaat. Het is goed om te beseffen dat het meubilair intensief gebruikt gaat worden. Niet iedere gast zal het meubilair gebruiken zoals hij/zij dat thuis zou doen. Kies daarom voor meubilair dat geschikt is voor intensief gebruik.

Heb jij nog aanvullende tips? Dan zie ik ze graag in de reacties verschijnen. Ik zal ze dan meenemen in het volgende artikel.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *