Een nieuw huis gekocht? Inrichten maar!

De tijd is bijna daar: Jullie hebben een nieuw huis gekocht en mogen er over een half jaar gaan wonen. Nu is het tijd om de nodige zaken te regelen. Een nieuw huis, zeker casco, zorgt ervoor dat je genoeg te regelen hebt. Wij sommen een aantal zaken voor je op!

Voor welke vloer kies je? 

Leuk dat er zoveel te kiezen valt, maar het zorgt ook wel voor een beetje stress. Van vloertegels, laminaat tot een PVC vloer. Het is belangrijk dat je een verstandige keuze maakt als het gaat om de vloer. Waar je de muur gemakkelijk een ander kleurtje geeft, is het vervangen van de vloer een meer ingrijpende aangelegenheid. Het is goed om je te laten informeren over de vloer. Meer informatie over vloeren kan je vinden op de website van Vloerenmarktgenemuiden.nl. Wil jij direct al meer informatie over een PVC vloer voor jullie huis in Zwolle? Klik hier.

Let op de indeling

Maak een plan! Waar komt de keuken? Hoe gaan we de woonkamer indelen. Het is verstandig om daarbij rekening te houden met een aantal zaken. Waar komt de zon op en waar gaat het onder? Wil jij bijvoorbeeld in de woonkamer constant de zon hebben? Wil je de keuken aan de tuinkant hebben, zodat je in de zomer heerlijk de openslaande deuren kan open doen? Schakel een architect voor meer informatie.

Als extra tip wil ik je meegeven om gelijk ook de tuin aan te pakken. In de praktijk merken we dat de tuin vaak naar achteren wordt geschoven, maar dit wel irritatie oplevert. De kinderen willen graag naar buiten, maar ook jij hebt soms de rust van een tuin nodig. 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *