Een professioneel ontwerp laten maken

Tuinontwerp laten maken

Een ontwerp maken van een tuin lijkt erg eenvoudig, toch zijn er veel praktische punten waar je rekening mee moet houden om voor jaren te kunnen genieten van je tuin. Een tuinontwerp laten maken is ook niet iets wat je even snel doet, maar een doordacht plan moet zijn met redenen waarom voor een bepaalde keuze is gekozen. Hovenier Deventer kan een uitstekend en praktisch ontwerp maken voor je tuin, in dit plan worden al je wensen meegenomen die jij belangrijk vind. Of dit nu een vijver is of een overkapping, de hovenier kan alles meenemen in het ontwerp.

Kies de gewenste uitstraling

Bij een klassieke woning hoort een klassiek tuin, een strakke moderne woning komt het best tot zijn recht met een tuin die ook strakke rechte vormen heeft. Bij een tuinontwerp laten maken wordt hier zeker rekening mee gehouden, heb je niet veel zin of tijd in onderhoud van je tuin dan is een onderhoudsvriendelijke tuin een optie. Tijdens een gesprek maak je al je wensen kenbaar, en vertel wat jij belangrijk vindt in de tuin en wat vooral niet. Bij het maken van een ontwerp wordt hier rekening mee gehouden.

Tuinontwerp laten maken

Rekening houden met bepaalde kenmerken

Natuurlijk wordt er ook rekening gehouden met bijvoorbeeld de zon, het is niet handig om een terras te ontwerpen die in de schaduw ligt wanneer je een zonaanbidder bent. Met een tuinontwerp laten maken wordt hier ook rekening mee gehouden, heb je bepaalde wensen op het gebied van verlichting kan dit meegenomen en aangelegd worden door Hovenier Deventer. Voordat er een ontwerp gemaakt kan worden moet er eerst bepaalde informatie ter beschikking zijn zoals de ruimte, stand van de zon en het soort grond in je tuin. De offerte die je krijgt na het ontwerp is altijd transparant en duidelijk zonder kleine lettertjes.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *