Een veranda overkapping in jouw tuin

veranda overkapping

Wat is nou eigenlijk een veranda en wat is een veranda overkapping? Een veranda en een overkapping zijn eigenlijk hetzelfde. Een aanbouw aan de zijkant van je huis die ondersteund wordt door pilaren. Ook is er vaak geen verhoging aanwezig tussen de kamer waar die aan grenst en de veranda. De veranda overkapping is er in verschillende maten, kleuren en materialen. Zo heb je bij de aankoop van een overkapping de keuze uit het gebruik van hout of aluminium. Is de maat te overleggen met Verasol en kan op maat gemaakt worden. Zo zijn er vele opties die aangepast kunnen worden op jouw wensen zodat jij de perfecte veranda overkapping krijgt voor jouw huis

veranda overkapping

Glazen overkapping aan huis

Met een overkapping aan huis kun je nog meer genieten van jouw huis. Zo kan je ‘s avonds lekker kijken naar de sterren terwijl je overdekt zit. De glazen schuifwanden die in de veranda overkapping zit is gemaakt van gehard veiligheidsglas. Gehard veiligheidsglas zorgt ervoor dat het sterker is en dus niet zomaar kapot zou springen als je er tegenaan rent. Daarnaast mocht het glas wel kapot gaan, dan valt dit in duizenden stukjes naar beneden en is het risico op glasscherven erg klein.

Daarnaast zijn de glazen wanden van een veranda overkapping erg goed in het vasthouden van warmte en het tegenhouden van kou. Zo zit je onder de veranda overkapping lekker warm in de winter met een verwarming erbij en in de zomer lekker koel en in de schaduw.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *