Hoe groot moet de plant zijn

Hoe groot moet de plant zijn en waarom begrijpen mensen niet dat de grootte va e kantoorplanten zeer belangrijk is voor het effect van de kantoorplanten. Je wilt er dus voor zorgen dat het kantoor er wat beter uitgaat zien. Je moet dus wel weten wat het kantoor voor ruimte beschikbaar heeft voor de planten. De planten zijn namelijk heel groot en zijn dus niet zomaar te bestellen voor elk kantoor. Je moet gaan meten en kijken welke plant voor jou de juiste grootte heeft. Alleen op die manier kun jij begrijpen welke plant er het beste bij jou past.

Te kleine planten op kantoor

De kantoorplanten kunnen ook niet te klein zijn voor op kantoor. Een klein plantje gaat niet veel effect brengen op de werkvloer. Soms zie je wel van die kleine potjes op het bureau dat kan zorgen voor een schattig effect, maar het is niet het effect wat de werkgever wilt krijgen van zijn kantoorplanten. Hij wilt namelijk dat deze alle werknemers een goed gevoel geven. Met zo een klein plantje is dat zeker niet het geval. Het wordt voor hen dan ook niet als belangrijk gezien om te zorgen voor zo een klein plantje in een potje.

Te grote planten zijn problematisch

Als de kantoorplanten klein zijn is het niet goed. Als de kantoorplanten groot zij wordt het zelfs problematisch. De grootte van de kantoorplanten is zeer belangrijk. de grote planten kunnen namelijk zorgen voor obstructies en hebben veel meer onderhoud nodig. Je hebt dus ook plantend ie gewoon niet goed genoeg zijn voor op kantoor. De werkgever moet dus echt kijken en beslissen of de grootte van de kantoorplanten aansluiten op de ruimte van het pand. Alleen op die manier kan de werkgever de juiste planten kiezen. Voordat je gaat kopen is het dus handig om een meetlint mee te nemen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *