Kies jouw Allium bollen hier

Allium bollen

Heb je wel eens van de Allium bollen gehoord? Er komen kaarsrechte stevige stengels uit, met bollen eraan van piepkleine bloemetjes. Het steekt allemaal boven de vaste planten uit en dat maakt het ook zo leuk. Misschien spreekt het jou wel erg aan, even wat anders tussen je huidige planten door. Ze staan behoorlijk lang en dat maakt het ook zo leuk! Je krijgt dus echt iets terug voor de bollen die je gaat kopen, namelijk een hele lange periode een kleurrijke tuin waar je dag in dag uit intens van gaat genieten.

Ruim assortiment Allium bollen

Weet jij al welke kleuren Allium bollen je mooi vindt? Ze zijn verkrijgbaar in de kleuren roze, violet, geel, blauw, paars, lila en wit. Het zijn tinten die het in iedere tuin goed doen en ook overal goed mee te combineren zijn. Je kunt gewoon eens wat proberen, je ziet dan wel hoe dat het jou bevalt en wie weet mag het wel zo blijven. Anders graaf je de bollen op en plant je ze voor volgend jaar elders en dan is het weer afwachten hoe dat er als geheel uit gaat zien.

Allium bollen

Meer over de Allium bollen

Een andere naam voor de Allium bollen is de sierui. Ze kennen een lange bloeitijd en dat is alleen maar fijn, veel kleur in de tuin is natuurlijk mooi om te zien, maar ook voor de dieren erg aantrekkelijk. Je kunt ze herkennen aan hun slanke bladeren, bolvormige bloemen en ze passen in iedere tuin. Er kan zelfs een boeket van worden gemaakt en dan kun je ze ook nog binnen zetten en er van genieten. Maar dit hoeft natuurlijk niet, je kunt het ook gewoon in je eigen tuin laten staan en dan van een afstandje genieten van het mooie geheel.

Welke voorjaarsbloeiers kies jij?

Spreken de Allium bollen je wel aan als voorjaarsbloeiers? Dan is het goed dat je je daar eens in gaat verdiepen. Je hebt namelijk nog allerlei soorten en het verschil heeft dan met name te maken met de hoogte. Ze kunnen 5 cm worden (de planten) of wel 2 meter. Je moet dus goed kijken wat er in jouw tuin mogelijk is en ook waar je zelf van houdt.

Online voorjaarsbloeiers bestellen, ervaar het gemak!

Het is goed dat je op tijd je voorjaarsbloeiers online gaat bestellen, dan kun jij er namelijk snel mee aan de slag. Je wil er toch ook zeker van zijn dat je dit voorjaar gaat genieten van een kleurrijk geheel? Goed dat jij er dan werk van gaat maken, er gaat namelijk nog veel meer tijd inzitten dan je nu denkt. Je komt hier zoveel mooie voorjaarsbloeiers tegen, dan een keuze maken nog lastig kan zijn. Geen zorgen, ga het gewoon met elkaar combineren en dan wordt het vast en zeker een mooi geheel. Ieder jaar kun jij weer genieten van een mooie bloemenpracht in je eigen tuin. Weet jij al wat het bij jou gaat worden dit voorjaar? Tijd om je te laten inspireren.  

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *