Ons geslaagde tuinfeest

Ons geslaagde tuinfeest

Weet je wat nou zo heerlijk is aan het hebben van een mooie en fijne tuin? Juist, dat je zo nu en dan eens een goed tuinfeestje kan geven! Vorige week was mijn vriend jarig en gezien het prachtige weer en alle huidige beperkingen hebben wij een tuinfeest georganiseerd. Onze tuin is redelijk groot, waardoor het houden van 1,5 meter afstand geen enkel probleem vormde voor onze gasten. Lees snel verder om meer te weten te komen over deze geslaagde dag.

Buiten eten

Bij lekker weer en een feestje in de tuin hoort natuurlijk maar één ding: een barbecue. Wij hebben dan natuurlijk ook onze bbq afgestoft en klaargemaakt voor de verjaardag. De bbq in de tuin heeft zeer goed uitgepakt. Alle gasten konden hun eigen eten bereiden, waardoor er zo min mogelijk onnodig werd aangeraakt. En natuurlijk is het ook gewoon erg lekker.

 

Speciaal voor dit verjaardagsfeestje hebben wij een nieuwe tuintafel gemaakt. Deze tuintafel is ontzettend lang én 1,5 meter breed. Hierdoor kon iedereen gezellig met elkaar aan tafel zitten, maar wel op gepaste afstand. Ons bezoek was zeer te spreken over deze nieuwe toevoeging aan onze tuin en we hebben dan ook veel complimentjes ontvangen.

Feestelijke drankjes

Het vieren van een verjaardag is natuurlijk niet compleet zonder een toast met alcoholische versnaperingen. Onder onze veranda hadden wij een cocktailbar gecreëerd waar wij de lekkerste drankjes voor onze bezoekers maakten. Ook deze cocktails en mocktails vielen uiteraard goed in de smaak bij de verjaardagsgasten. De sfeer zat er dan ook al snel goed in.

Geen feestje zonder muziek

Naarmate de avond begon te vallen, werd onze tuin steeds sfeervoller. Natuurlijk hadden wij de benodigde feestdecoraties al aangebracht. Er hingen lijnen met vrolijk gekleurde vlaggetjes door de hele tuin, wij hadden ballonnen opgeblazen en in groepjes opgehangen en de tafels waren vrolijk gedekt. In onze tuin hebben wij ook overal verlichting geïnstalleerd. Deze kwamen in de late uurtjes van de verjaardag goed van pas. De tuin zag er direct heel gezellig en extra feestelijk uit.

Mijn vriend is een echte muziekliefhebber en bezoekt graag een festival of een ander feestje. Dat is nu natuurlijk niet mogelijk, dus als verrassing had ik een DJ geboekt. Deze DJ kwam in onze tuin optreden, waardoor wij toch een goed feestje konden bouwen.

Tot in de late uurtjes hebben wij gedanst en gedronken. Toen iedereen naar huis was topten mijn vriend en ik dit geslaagde feestje nog even samen af met een jointje onder de sterrenhemel. Let op: ook wiet is drugs. Ga hier op een bewuste wijze mee om en zoek hulp wanneer je verslaafd aan wiet bent. Een verslaving ligt altijd op de loer!