Tuin upgrade?

Tuin upgrade?

De zomer komt er weer aan, en dat betekent dat je weer lekker in je tuin kan gaan zitten en relaxen. Maar dat betekent ook dat je je tuin weer een beetje netjes moet maken. In dit artikel lees je hoe je jouw tuin weer helemaal klaar stoomt voor de zomer.

Het grasveldje

Waarschijnlijk is jouw gazon wel toe aan een opknapbeurt. Je kunt het grasveld weer blinkend krijgen zonder het hele gazon te hoeven vernieuwen. Dit doe je door de viltlaag eraf te halen. Hiervoor kan je een machine huren bij de welbekende bouwmarkten. Je verwijderd hiermee het onkruid en het dode gras. Heb je dit gedaan? Dan kan het gras in de Arena niet tippen aan jouw grasmat.

Parkeerplek

Parkeer je je auto in de tuin? Dan is een houten overkapping echt iets voor jou! Houten overkappingen zijn naast dat ze esthetisch er goed uitzien ook nog eens super handig. Je parkeert je auto als het ware gewoon droog, zonder dat je helemaal een garage laat aanleggen. En je kunt de houten overkapping ook nog eens gebruiken voor het opslaan van je grasmaaier of barbecue.

Moestuin aanleggen

Hou je van tuinnieren, leg dan een klein moestuintje aan. Je kunt nergens je groente en fruit zo vers krijgen als uit je eigen tuin. Een moestuintje is daarnaast simpelweg ook gewoon leuk om te onderhouden, vooral met de kids! Zo zijn je kinderen lekker bezig en leren ze ook nog eens wat bij over tuinnieren.

Meer weten? Kijk even op tuinhoutcentrale.nl.