Tuinkassen voor de echte tuinier

Hou je van tuinieren en wil je dit liefst het hele jaar door doen? Dan is een tuinkas van Hazenberg wat voor jou. Met een tuinkas kun je, ongeacht welk seizoen het is, blijven tuinieren. Daarmee kun je heel eenvoudig je eigen groente en fruit verbouwen om ze vervolgens te gebruiken in je eigen gemaakte gerechten. Vers fruit en verse groente op loopafstand van je keuken, wie wil dat nou niet? Lees hieronder verder welke tuinkassen we te bieden hebben. 

Foliekassen

Voor iedere tuin hebben wij de perfecte kas die passend is voor jouw tuin. Een van de soort kassen die wij te bieden hebben is de foliekas, ook wel de tunnelkas genoemd. Deze kas is het best te omschrijven als een tent waarin je je eigen groente en fruit kweken kan. Deze kassen beschikken niet over glazen wanden, maar ze worden gemaakt van kwalitatief folie in combinatie met stalen buizen. Deze kassen zijn het meest geschikt voor beginnende kwekers, vanwege het gemak en de relatief lage prijs. 

Vrijstaande kassen

De vrijstaande kas is een kas die ideaal is om je gewassen beschut te houden in je tuin. Deze kassen kunnen in verschillende soorten en maten worden geleverd. De grootte is naar wens te bepalen en ook kunnen ze voorzien worden van diverse soorten glas. Er zijn verscheidene uitbreidingen mogelijk. De standaardmodellen hebben een scherpe prijs en snelle levering. 

Muurkassen

Wanneer je ruimte schaars is, is de muurkas ideaal voor jou. Met een muurkas profiteer je van een plek waar je je groente en fruit kan verbouwen, waarbij je optimaal gebruik kan maken van de ruimte. Daarnaast, omdat de kas tegen je huis aanstaat, profiteer je in de winter ook van een kas die doorgaans warmer is dan een vrijstaande kas. 

Tuinkassen kopen?

Wil je het hele jaar door tuinieren? Dan ontkom je er bijna niet aan om een kas te gebruiken. Bij Hazenberg heb je een ruime keuze aan verschillende soorten kassen. Bekijk op de website de mogelijkheden. Neem voor meer informatie vrijblijvend contact met ons op. 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *