Unieke pergola voor je tuin

Unieke pergola voor je tuin

Kijk je voor een pergola voor je tuin dan kom je al snel terecht bij de modellen die iedereen heeft, van hout gemaakt en ze hebben weinig uitstraling in je tuin. Natuurlijk wil je wel iets in je tuin hebben wat uniek is, wat een andere sfeer ademt dan de buurman heeft met dat saaie model. Met bamboe pergola heb je een sfeer in de tuin waarvan je niet durft te dromen, ben je gek van tropische oorden dan kun je niet om dit model heen. Maak de pergola af met tropische planten en bloemen en je bent beland op het meest tropische eiland wat er is. 

Als bescherming om onder te zitten

Naast dat de bamboe pergola echt een tropische aanwinst is in de tuin, kun je er ook een echte overkapping van maken om ook als het regent droog te zitten in de tuin. Werk je de pergola ook af met bamboe, kun je er als het regent onder zitten en blijf je droog. Natuurlijk kun je de pergola dan wel afwerken met prachtige planten om toch een mooie uitstraling te krijgen. Heb je een feestje, dan gebruik je hem om gezellig met je vrienden of familie onder te staan. Breng party verlichting aan onder de pergola en het feest is echt compleet.

bamboe pergola

Verschillende modellen en prijzen

Net als de schuttingen en andere materialen van bamboe, is een bamboe pergola ook verkrijgbaar in diverse soorten bamboe. Iedere bamboe soort heeft zo zijn eigen eigenschappen en prijs, want een pergola is er ook voor een minder groot budget. Je kunt het zo voordelig of duur maken als je zelf wilt, feit is wel wat je ook voor budget hebt je wel een origineel model hebt. De hoogte van de pergola kun je eenvoudig inkorten door de stokken op maat te zagen. 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *