Waarom inground trampolines nog altijd het populairst zijn

Waarom inground trampolines nog altijd het populairst zijn

Wie op zoek is naar trampolines voor in de tuin, merkt al snel dat er behoorlijk wat verschillende versies zijn. Niets mis mee, maar het maakt je keuze niet echt makkelijker. Want als je nog nooit eerder een trampoline hebt gekocht, dan heb je waarschijnlijk ook geen enkel idee hoe ze verschillend zijn. In dit artikel lees je meer over inground trampolines en waarom vooral dat model zo populair is.

Trampolines

De inground trampoline

Er zijn dus meerdere opties als het om trampolines gaat. Je kunt ze gewoon neerzetten, of je kunt ze ingraven. Hoe ver je ze ingraaft, dat verschilt ook nog per model. Er zijn dus een aantal vragen die je jezelf moet stellen voor je deze keuze kan maken:

  • wil je de trampoline ingraven?
  • als het antwoord ja is: kan dat in jouw tuin en waar zou je de trampoline willen?
  • vind je het belangrijk dat de trampoline onopvallend is?
  • vind je het belangrijk dat de trampoline te verplaatsen is?
  • als kinderen de trampoline gaan gebruiken: hoe oud zijn deze kinderen?

Hoe opvallend je trampoline is

Een trampoline die deels of volledig wordt ingegraven is natuurlijk een stuk minder goed zichtbaar. Veel mensen vinden dat een prettig idee. Ze willen bijvoorbeeld niet wanneer ze in de tuin zitten constant tegen zo’n grote trampoline aankijken. In dat geval is de inground een goede optie want deze is vrijwel volledig ingegraven. Ze zijn ook veiliger omdat de springer zich dichter bij de grond bevindt dan wanneer je een model op palen kiest. Een nadeel is natuurlijk dat je deze trampoline niet zomaar kunt verplaatsen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *