Zomer en winter een prachtige tuin

bladeren

Heb je een tuin achter de woning, of misschien heb je ook een voortuin erbij is het belangrijk dat deze er verzorgd en netjes uit zien. Een voortuin is de eerste indruk bij je woning, ligt deze vol bladeren en takjes geeft het direct een beeld alsof je nooit iets aan de tuin doet. Een bladblazer kun je gebruiken om je tuin weer netjes te maken, er zijn verschillende modellen die kunnen verschillen in kracht en werkwijze. Zo kun je een bladblazer accu nodig hebben, of zijn er modellen welke op stroom werken. In beide gevallen doen ze uitstekend hun werk, en kun je ermee overweg.

Altijd een nette tuin en plaats

Ook wanneer je geen tuin hebt, maar je hebt een straatje voor en achter je huis kun je deze met een bladblazer ook netjes houden. Iedere bladblazer heeft zo zijn eigen voor en nadelen, een bladblazer accu heeft als voordeel dat je geen rekening hoeft te houden met een stopcontact of verlengsnoer om ermee te kunnen werken. Een model op benzine is zeer krachtig en uitermate geschikt als je een grote tuin hebt, nadeel is wel dat deze meer herrie maken dan een elektrisch model of met een accu. 

Bladblazer accu

Wat zijn voordelen van een bladblazer?

Een bladblazer accu heeft bepaalde voordelen, zo kun je op een eenvoudige manier blaadjes en kleine takjes bij elkaar blazen. De luxere modellen hebben zelfs een zuigfunctie, hierbij hoef je niet apart de bladeren bij elkaar te vegen en in de zak te doen. Een elektrisch model is sterker dan een model op een accu, een model op benzine is het sterkste model en heb je ook vrijheid mee. In de webshop van toolsvoordelig.nl kun je de verschillende modellen met elkaar vergelijken, en kies je het model wat het beste bij je past.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *