Zomertrends voor in de achtertuin

gras

Ga voor een makkelijk te onderhouden tuin

Voor makkelijk onderhoudt kun je kiezen voor kunstgras in de tuin. Goedkoop kunstgras is een optie. Dit is tevens van goede kwaliteit. Je hoeft jouw achtertuin namelijk helemaal niet meer te maaien. Ook blijft het kunstgras alle seizoenen optimaal groen. Er zijn diverse trends te vinden voor een tuin die strak is anno 2021. De tuin wordt op deze manier jouw eigen vakantieplek.

Bali Exotische Achtertuin

Met een tropische achtertuin haal je Zuidoost Azië dichtbij huis. Denk aan palmbomen in potten op het terras en een flinke dosis aan bamboe. Rieten stoelen en manden als zithoek staan hierbij centraal met mooie kussens in lichte egale tinten. In de tuin is veel balans en harmonie terug te vinden. Hout, riet en tropische planten zijn de hoofdelementen van de Bali tuin. Je kunt hier prachtig goedkoop kunstgras van hoge kwaliteit voor gebruiken. Het gras blijft dan even groen als in de tropen.

goedkoop kunstgras

De pastel tuin

De pasteltuin heeft iets creatiefs en unieks. De kleuren zijn fris van tint. Zoals pastelroze stoelen en pastelblauwe stoelen met een pastelkleurige salontafel in de zithoek en fleurige kussentjes met opdruk. Wit, roze, blauw en groen staan centraal. De trend is in Scandinavië ontstaan en straalt veel vrolijkheid uit. Kunstplanten in lichte frisse pastelkleuren passen hierbij samen met een veldje van kunstgras. Ook dekentjes en kleedjes met rustige bloemmotieven passen bij deze trend.

De woestijn tuin

Met wat extra zand kun je jouw tuin in een woestijn veranderen. Plaats een leuke tent ergens in de tuin en gebruik aarde kleuren. Je krijgt zo een beetje een safarigevoel in de tuin. Je kunt cactussen, agaves, palmen en andere botanische planten plaatsen. Hout en riet wordt hierbij gebruikt samen met kussens in oranje, gele en bruine tinten op de tuinmeubels. Een leuk Perzisch tapijt is hierbij een mooie aanvulling. Je kunt een kleine zandverstuiving maken met woestijnplanten en houten vlonders.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *