Zou u graag een ruimere tafel willen hebben?

Ik heb altijd een glazen tafel gehad, mijn ouders hadden er vroeger altijd 1 in de woonkamer staat voor de televisie. Toen ik op mezelf ging wonen heb ik ook een leuke glazen tafel gekocht, uiteindelijk kreeg ik kinderen en glas en baby’s gaan niet samen. Mijn dochtertje ging altijd met haar speelgoed op mijn salontafel slaan of eraan lopen sabbelen. Dus ik heb besloten dat ik van een ander materiaal een salontafel wil omdat ik het niet vertrouw. Als ik heel even niet oplet kan er wat gebeuren met mijn dochter. Ik ben dus opzoek naar een houten tafel omdat dit mij het veiligst lijkt in mijn huis. Ik kwam op de website a-meubel.nl terecht waar ze verschillende soorten meubels verkopen voor de woonkamer, banken, stoelen en decoratie etc. Ik ging naar het kopje tafels en ik klikte op bijzettafels, ze hebben verschillende soorten tafels in alle soorten kleuren, maten en stijlen. Ik zag al gelijk eenleuke tafel. ik vind de houten tafel Mango het mooist qua materiaal en het past ook bij mijn andere meubels in huis. Het is een 3-delige houten tafel met een industriële uitstraling. De bladen van deze tafel zijn gemaakt van warme mangohout met zwarte metalen poten. Wat een perfecte balans heeft van sfeervol en industriële look in huis. Het product is direct leverbaar en is al binnen 3/5 werkdagen in huis, wat razendsnel is voor meubels. Het bedrijf is ook CBW-Erkend en u heeft 10 jaar garantie op uw producten en ze bestaan al sinds 1992. Ik ga deze tafel bij de bank zetten zodat we er drinken en eten e.t.c op kunnen zetten. Ik zoek ook nog een andere hoge tafel om aan te kunnen avondeten. Die kwam ik ook gelukkig tegen op de website voor 459 euro, deze past ook perfect bij de andere tafel en bij mijn interieur. Het is een ovale lange tafel waar ongeveer 4 tot 6 stoelen aan kunnen. De afmetingen van de tafel is in breedte 130 x hoogt 45 x dikte 68 cm. De tafel heeft een donkeren kleur en dit past erg goed bij andere accessoires die ik heb staan in huis.

Voor een leuke tafel of andere meubels

Een site met veel soorten meubels voor het huis dus u heeft een groot keuze uit soorten stijlen, kleuren en maten. U kunt het bedrijf makkelijk bereiken via WhatsApp of bellen. Ze hebben showrooms in Amersfoort, Amsterdam, Delft, Enschede, Nijmegen, Eindhoven, Zwolle en Tilburg. Alle ontwerpen worden rechtstreeks voor de consumenten gemaakt en niet meer voor de fabrieken waardoor de producten ook veel goedkoper zijn. Op de website staat beschreven dat ze al sinds 1992 de goedkoopste uit Nederland zijn, wat ook erg leuk is om te weten.

U kunt de website ook een keer bezoeken

Ik heb twee bijpassende tafels gevonden voor in de woonkamer dus ik raad u deze website aan omdat:

  • U een snelle levering heeft
  • U garantie heeft op de producten
  • U keuze heeft uit een groot assortiment

Als u toch meer informatie wilt kunt u de website bekijken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *